Contact

Over ACV

ACV is de nieuwe naam voor de vertrouwde afvalinzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen.

ACV is ontstaan in 1999 toen de activiteiten voor de gemeenten Ede en Wageningen, en later werden ook Renkum (2001) en Veenendaal (2008) samengevoegd in één organisatie: Afvalcombinatie De Vallei. Een zelfstandig opererend bedrijf met een schat aan ervaring op het gebied van afvalinzameling, straatreiniging, het kolken van riolen, gladheid- en ongediertebestrijding. Sinds 1999 zijn ook de kringloopwinkels in Ede en Barneveld en vanaf 2010 ook de kringloopwinkel in Veenendaal toegevoegd, onder de naam Restore Kringloop.

U kunt de corporate website van ACV bezoeken via www.acv-groep.nl.

Duurzame toekomst
Afvalcombinatie De Vallei is het jaar 2011 ingegaan als ACV. Deze naamswijziging is een logische stap die past bij de toenemende verschuiving van afval naar recycling. Het ACV-logo symboliseert onze bijdrage aan het recyclingproces en geeft tegelijkertijd onze regionale focus weer. Van hieruit willen we bijdragen aan een duurzame toekomst.

Ook Restore Kringloop is een bedrijf met een duurzame missie, bewust van maatschappelijke verantwoordelijkheid en gespitst op vernieuwing om hergebruik te stimuleren. Hergebruik dat werk- en scholingsmogelijkheden biedt aan mensen met een arbeidsbeperking.

Organisatiestructuur
ACV is een naamloze vennootschap met verschillende dochterondernemingen. De aandelen zijn in het bezit van de gemeente Ede, Wageningen, Renkum en Veenendaal. ACV Gemeenten voert de opdrachten van de deelnemende gemeenten uit en ACV Bedrijven verzorgt de commerciële activiteiten van de groep. Ook Restore Kringloop met winkels in Barneveld, Ede en Veenendaal maakt onderdeel uit van ACV. In totaal biedt ACV werk aan meer dan 200 medewerkers en vrijwilligers.